Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Iedere vrijdag praktijkdag bij CCG de Liemers in Westervoort
VR 03 april | 10.00-10.00 uur | Westervoort

03 april 2020 t/m 26 maart 2021 | Iedere vrijdag op afspraak, Touch of Matrix, Reflexologie, Individuele begeleiding
0,00


Hoeveel pijn, verdriet, teleurstelling en tegenslagen heb jij al ‘een plekje’ gegeven in je leven? Hoe vaak heb je tegen jezelf gezegd dat je bepaalde energie, een gevoel of emotie mág loslaten en ben je ‘bezig’ met dat loslaten?

Waar denk je dat dit ‘plekje’ zich bevindt, of wat loslaten betekent wanneer je niet helder hebt waar het losgelatene heen kan, omdat je bijvoorbeeld een optimale verbinding mist met je basis en wortels, maar meer nog, met je Ware Ik.

Wees welkom bij Shamahuis in CCG De Liemers in Westervoort. Iedere vrijdag houd ik praktijkdag en kun je, op afsrpaak, terecht voor een behandeling of sessie. Touch of Matrix, Reflexologie of Individuele begeleiding, met elkaar bepalen we van tevoren wat het beste bij jou past op dat moment.

Want hoe mooi is het om de grootste kracht in jou, het zelfgenezend vermogen aan te spreken? Hoe zou het zijn om te ervaren dat alles mogelijk is?

Een warm welkom in Shamahuis
Hier komen innerlijke en uiterlijke beweging samen. Christel Nijland combineert in Shamahuis Kundalini Yoga met Reflexologie. Haar passies voor de natuur en sjamanisme hebben geresulteerd in een aantal geweldige voedende en aardende therapieën. Voor het volgen van inspirerende Yoga lessen, tot individueel samengestelde begeleidingstrajecten, in Shamahuis ben je van harte welkom.

 

Informatie + Aanmelden » Shamahuis | Christel Nijland

www.shamahuis.nl

Centrum Complementaire Gezondheidszorg (CCG) De Liemers
Het Geerken 272
6932 MX Westervoort

Christel Nijland
0654745741/0654745741
info AT shamahuis DOT nl

Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!