Terug naar de basis in 28 dagen met een detox-programma | Borculo

Detox betekent letterlijk: het verwijderen van opgehoopte gifstoffen uit het lichaam. Door je spijsvertering rust te geven, stimuleer je het natuurlijke schoonmaakproces van het lichaam. Dit doe je door je lichaam te voeden met voedsel die het verdient.

Ik bied je een detox programma aan waarbij je tijdens 28 dagen leert om oude (voedings-) patronen los te laten.

Een manier om je lichaam op een milde, leuke en leerzame manier te reinigen: Thuis aan je eigen eettafel met lekkere en gezonde voeding die je lichaam reinigt, sterkt en een stoot energie geeft.

Tegelijkertijd ga je aan de slag met de emotionele en mentale aspecten van het reinigen. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Je gaat op zoek naar een nieuwe manier om beter voor jezelf te zorgen: door anders te eten, maar ook door anders om te gaan met stress en emoties.

Ervaar wat deze milde vorm van ontgiften met je doet en ontdek hoe groot de invloed van voeding op je welzijn is.

Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact met me op!

Over Anneriet Meerema | Borculo

Samen met mijn gezin woon ik in de Gelderse Achterhoek. In mijn werk help ik mensen ontdekken hoe groot de invloed van voeding is op je welzijn. Jezelf aandacht geven die je verdient. Dit is de basis om goed voor jezelf (en de ander) te zorgen.

Na de opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik ruim 25 jaar in de zorgsector werkzaam geweest. Ik heb de 3 jarige opleiding gevolgd bij het Itip ( Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie / School voor leven en werk).

Als detox coach ben ik opgeleid door Jacqueline van Lieshout (schrijfster van “In 28 dagen van gifbelt naar tempel” ).


Foto 2 Anneriet Meerema Foto 4 Anneriet Meerema Foto 6 Anneriet Meerema Klik om te vergroten

Anneriet Meerema - Detoxcoach
Anneriet Meerema


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!