Fluisterhart Coaching | Doetinchem

Coaching: het instrument voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Hoe: kies wat het beste bij jouw wensen past

- Persoonlijke coaching; minimaal 3 sessies van 60 - 90 minuten

- Online coaching via e-mail; beperkt traject van maximaal 4 weken waarbij 1 leerdoel centraal staat.

- Creatieve workshop; tijdens de workshop staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal; creatieve werkvormen en/of de natuur zet ik in als een ontspannen ondersteuning.

- Reiki en/of (shiatsu) massage; soms kan het zijn dat Reiki en/of massage extra ondersteunend zijn aan een coachingstraject. Dit gaat altijd in overleg en afstemming met jou. 

Maatwerk:

Ieder traject is maatwerk en sluit aan bij de behoefte die jij als cliënt hebt.  Neem gerust eerst contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens! 

Over Debora Tempelman | Doetinchem

Hallo,

Ik stel me even kort voor. Mijn naam is Debora Tempelman. Naast mijn dienstverband als adviseur werk, heb ik een massage- en coachingspraktijk. Op de voorgrond treedt steeds meer het coachen. Mijn passie is anderen te helpen om te komen tot persoonlijke groei en steeds meer te vertrouwen op hun intuïtie, datgene dat door het hart wordt ingefluisterd.

Hierbij maak ik ook graag gebruik van creatieve werkvormen en/of inzet van de natuur; creativiteit en natuur zorgen bij mij voor extra inspiratie en dat maakt me happy.

Persoonlijke coaching is en blijft het maatwerk, afhankelijk van wat de ander nodig heeft aan ondersteuning. Daarom biedt ik ook online coaching aan via e-mail. Dit heeft als groot voordeel dat de cliënt langer de tijd heeft om na te denken over de vragen die ik stel en daarop te reflecteren.
Mijn missie is om anderen te helpen (opnieuw) in hun kracht te komen. Ik word blij als ik zie dat anderen een groei laten zien in hun ontwikkeling en dat ik daar aan heb mogen bijdragen.

Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen; graag tot ziens!

Hartelijke groet, Debora


Foto 1 Debora Tempelman Klik om te vergroten

Fluisterhart Coaching/Mens en Veerkracht
Debora Tempelman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!