In je Element - Coaching | Lochem

Coaching:
Dit doe ik door te werken met de vraag die zich voordoet in het gesprek dat wij hebben. kijkend naar het hier en nu. Wat is er nu aan de orde. Op zoek naar de essentie van de vraag. Ik kijk naar het gedrag en de wisselwerking met de omgeving. Hoe doe je dat? En hoe wil je dat? Doel is inzicht in het eigen handelen te krijgen en mogelijkheden ontdekken om anders met situaties om te gaan.

Welke manier:
Samen bouwen we bruggen naar de onontdekte mogelijkheden, die al in de context van je leven en je vraag besloten liggen. Een belangrijke sleutel daarbij is dat de gecoachte zich bewust wordt van de eigen (beperkende) patronen, denkbeelden, gewoonten, neigingen en opvattingen. Deze bewustwording maakt de weg vrij naar verdere groei en mogelijkheden. Mijn manier van werken in het coachen is het begeleiden in het zelf nadenken over jouw eigen vraag, jouw eigen oplossingen en jouw aanpak, zodat je zelf de belangrijkste rol speelt in het coachingstraject. Bovendien leer je met deze aanpak ook in de toekomst zelfstandig jouw eigen vragen aan te pakken. De begeleiding betreft kortdurende trajecten.

Resultaat:
* Aanscherping van je probleemoplossend vermogen
* Ervaringen opdoen
* Zelfvertrouwen vergroten
* Verruiming van je horizon
* Jouw oplossing is je eigen verdienste
* Eigenaarschap
* Wilskracht
* Erkenning

Over Gabriela Stokvis | Lochem

Door mijn beroepsopleiding als maatschappelijk werker en specialisatie in de jeugdhulpverlening, heb ik specifieke werkervaring opgedaan op het gebied van hulpverlening aan volwassenen en kinderen.

In 20 heb ik de tweejarige opleiding voor coaching en counseling (Human Development and Counseling Foundation) afgerond. Sindsdien heb ik een eigen praktijk. Aansluitend heb ik de vierjarige beroepsopleiding tot psychodynamisch therapeut (Academie voor Psychodynamica) gevolgd en succesvol afgerond. Daarna heb ik de opleiding post HBO opleiding systeemgericht werken gevolgd.

Ook heb ik jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening.

Al deze ervaringen vormen, samen met mijn liefde en betrokkenheid en met inzet van mijn kennis en kwaliteit als therapeut, de gedegen achtergrond van mijn werkzaamheden als coach en psychodynamisch therapeut.


Foto 1 Gabriela Stokvis Klik om te vergroten

In je Element
Gabriela Stokvis


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!