In je Element - Praktijk voor psychodynamische therapie

In je Element
Lochem

Mijn manier van werken is met liefde, betrokkenheid en inzet van mijn kennis en kwaliteit als therapeut, jou begeleiden in het nadenken over jouw vraag, jouw oplossingen en jouw aanpak, zodat jij de oplossing weer bij jezelf vindt.

In je Element is een praktijk voor psychodynamische therapie en coaching voor mensen die willen werken aan het vergroten van het eigen inzicht en het verbeteren van het eigen functioneren.

Voor wie:
Uitgangspunt kan zijn dat je ergens hinder van ondervindt en iets in je leven wilt veranderen. Je zit niet zo lekker in je vel. Je bent niet meer vrolijk en spontaan. Het loopt allemaal niet meer zo lekker. Allerlei gedachten en gevoelens kunnen je gaan belemmeren in de bezigheden thuis, op je werk of in je relaties. Je hebt behoefte aan een klankbord en/of sturing. Je weet zelf het beste wat je wilt, maar je hebt daarbij een steuntje nodig. Mijn doel is jou handvatten aan te reiken, waarmee je zelf kunt gaan werken aan meer evenwicht in je dagelijkse leven.

Wanneer:
Deze vorm van begeleiding wordt ingezet bij psychische en/of lichamelijke klachten als gevolg van:
* Een traumatische gebeurtenis
* Inzicht krijgen in eigen persoonlijkheid en mogelijkheden
* Relatieproblemen
* Lichamelijke klachten waarvoor geen medische oorzaak is gevonden
* Slaap- en concentratieproblemen, overspannenheid en burn-out
* Depressiviteit, nervositeit, angsten en fobieëen
* Verlies van een dierbare
* Lichamelijke en/of psychische mishandeling
* Psychosomatische klachten (hyperventilatie, maag- en darmklachten)
* Behoefte aan verandering
* ........

Resultaat:
Mijn manier van werken is met liefde, betrokkenheid en inzet van mijn kennis en kwaliteit als therapeut, jou begeleiden in het nadenken over jouw vraag, jouw oplossingen en jouw aanpak, zodat jij de oplossing weer bij jezelf vindt. Hierdoor vergroot je jouw zelfinzicht en bewustzijn, waardoor je een blijvende persoonlijke ontwikkeling en verbetering tot stand kunt brengen.

Over In je Element

Door mijn beroepsopleiding als maatschappelijk werker en specialisatie in de jeugdhulpverlening, heb ik specifieke werkervaring opgedaan op het gebied van hulpverlening aan volwassenen en kinderen.

In 2006 heb ik de tweejarige opleiding voor coaching en counseling (Human Development and Counseling Foundation) afgerond. Sindsdien heb ik een eigen praktijk. Aansluitend heb ik de vierjarige beroepsopleiding tot psychodynamisch therapeut (Academie voor Psychodynamica) gevolgd en succesvol afgerond. Daarna heb ik de opleiding post HBO opleiding systeemgericht werken gevolgd.

Ook heb ik jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening.

Al deze ervaringen vormen, samen met mijn liefde en betrokkenheid en met inzet van mijn kennis en kwaliteit als therapeut, de gedegen achtergrond van mijn werkzaamheden als coach en psychodynamisch therapeut.


In je Element

Gabriela Stokvis

Vogelwikke 24
7242 MB Lochem

Lid van beroepsvereniging

In je Element - Praktijk voor psychodynamische therapie