Regressie en Reïncarnatie Therapie - LifeBetweenLives Hypnotherapy -sjamanistische Healing | Winterswijk

Door mijn zoektocht met als thema, wie ben ik en wat is mijn missie, werd ik diep geraakt toen ik de eerste keer een reïncarnatiesessie zag. Het was duidelijk dat ik hierin geschoold wilde worden in 1993. Het heeft mij veel gebracht om mijn geschiedenis een plek te geven en in mijn werk zie ik steeds weer hoe het anderen helpt om meer in contact te komen met hun wezenlijke  "ïk".    

Een zoektocht naar de diepere betekenis van het leven.

Het werken met LBL is sinds 2004 een aanvulling op mijn werk, als regressie-, reïncarnatie-, hypnotherapeut, dat inspireert en waarvan ik het gevoel heb dat als steeds meer mensen ervaren wie ze als spirit/ziel zijn, dit bij kan dragen aan een mooiere en liefdevollere wereld. Zelf maak ik deel uit van het trainingsteam van The Michael Newton Institute for LifeBetweenLives Hypnotherapy. Zie newtoninstitute

Ook d.m.v. het Sjamanisme ben ik thuisgekomen bij mezelf zodat de oude wijsheid opnieuw vertelt kon worden en toegepast in het hier en Nu.  

Over Rieke Meinen | Winterswijk

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben vanaf mijn jeugd altijd op zoek geweest naar "Het Waarom" en steeds opnieuw probeer ik te kijken vanuit zo veel mogelijk verschillende invalshoeken. 

Al vroeg in mijn jeugd waren er de vragen: Wat is wijsheid en waarom handelen mensen, zoals ze handelen? Wetend dat er veel meer is dan onze zichtbare realiteit, ging ik op zoek.

Een steeds meer wakker worden, bewustworden van de herinnering van het Innerlijk Weten en de nodige scholing heeft me hierbij geholpen. Een ingeslagen weg, die ik zal blijven bewandelen.

Via een 3 jarige Opleiding Hypno-, Regressie- en Reïncarnatietherapie, een uitgebreide opleiding Intuïtieve Ontwikkeling, maar vooral ook de vele Sjamanistische Trainingen en healings inwijdingen in Noord- en Zuid Amerika,  kreeg ik de kennis van o.a. de drie verschillende Inca paden overgedragen door Don Juan Nunez del Prado. Don Juan werd persoonlijk ingewijd door de drie laatste Inca Meesters. 

Als Hypno-, Regressie-, Reïncarnatietherapeut, LifeBetweenLives therapeut en Sjamanistisch Healer zie ik het nu als mijn opdracht om mensen te helpen met de zoektocht naar zichzelf. Het zorgvuldig begeleiden van mensen in hun proces indidvidueel en in groepen is al vanaf 1990 een heel belangrijk deel van mijn levensweg.


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!