Ouderschapscoaching. Verbeter de relatie met de andere (stief)ouder. Uit liefde voor je kind. | Ulft

Wil jij het beste voor je kind? Ook na de scheiding? Ook in het nieuwe samengestelde gezin?

Succesvolle relatie met je ex

Door je kinderen zul je altijd verbonden blijven met je ex-partner. Hoe fijn is het voor je kinderen als deze relatie harmonieus verloopt. En dat is niet vanzelfsprekend. Jullie zijn immers niet voor niets en wellicht ook niet zonder slag of stoot uit elkaar gegaan.

Succesvolle relatie in een nieuw samengesteld gezin

Een nieuw gezin is natuurlijk fantastisch. De liefde is weer terug en je kunt de hele wereld aan. Toch is het niet altijd eenvoudig om een succes te maken van je nieuwe gezin. Er spelen zoveel verschillende dynamieken. De rol van de exen die te vriend moeten worden gehouden. De rol van de (stief-)kinderen die niet altijd vanzelf een klik voelen met de nieuwe opvoeder. Vage scheidslijnen tussen twee stijlen van opvoeden. Hoe regel je het financieel? En zo kunnen er heel veel vragen leven.

Hoe dan?

Op basis van een intakegesprek wordt gekeken welke specifieke begeleiding jij kunt gebruiken om eenzijdig (of samen) de relatie te verbeteren. Jazeker, dat kan eenzijdig! Doordat we altijd op elkaar reageren zal de reactie van je ex-partner, nieuwe partner, kinderen of stiefkinderen veranderen als jij anders reageert zonder jezelf te moeten wegcijferen. Wil de ander ook gecoacht worden dan is dit natuurlijk mogelijk. Het resultaat zal nog sterker zijn.

Uit liefde voor je kind - 100% in het belang van je kind

Over Renata Vermeulen | Ulft

De drijvende kracht achter 1Door Mediation & Coaching is Renata Vermeulen. Zij is coach en mediator.

Ervaring met scheidingen

Haar passie is zorgen dat jouw kind zijn of haar leven kan delen met beide ouders, van beide ouders mag houden en niet ongemerkt in een loyaliteitsconflict gedreven wordt. Daarnaast heeft zij ook oog en begrip voor de problemen waar jijzelf mee zit. Natuurlijk willen jij en je ex-partner het beste voor jullie kind en hem of haar niet uit het oog verliezen. Maar je bent geen superheld en worstelt ook met je eigen emoties, teleurstellingen en wensen.

Als professional heeft zij een juridisch en een psychologische achtergrond waardoor zij zowel het juridische aspect als het sociaal-emotionele aspect van een scheiding goed kan begleiden.

Zelf heeft ze twee scheidingen achter de rug waardoor ze naast professional ook ervaringsdeskundige is. Dit maakt dat ze zich goed kan verplaatsen in allerlei emotionele scheidingssituaties.

Ervaring met samengestelde gezinnen

Haar passie is zorgen dat er voor iedereen weer rust en harmonie komt in het nieuwe samengestelde gezin. Zonder dat een van de (stief-) ouders in een spagaat komt tussen nieuwe liefde en kinderen. Of tussen nieuwe liefde en de andere ouder. Kinderen die  wisselen van woonomgeving en hierbij steeds opniew moeten acclimatiseren.

Als professional heeft zij specifieke coachingservaring waardoor zij ouders en stiefouders kan begeleiden in hun nieuwe rol.

Renata is stiefmoeder in haar tweede samengestelde gezin en weet uit ervaring welke dynamieken er in een samengesteld gezin allemaal kunnen spelen. Ze coacht de (stief-)ouders resultaatgericht.


Professionals in de categorie Coaching - Relatiecoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!