Verlies verwerken met wandelcoaching | Lichtenvoorde

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpend en intens verlies. Daarnaast zijn er ook andere vormen van verlies die een mens diep kunnen raken. Bijvoorbeeld de confrontatie met een ernstige ziekte. Verlies van werk. Een dierbare relatie die stukgaat of een diepe wens die niet in vervulling gaat. Rouwen is een natuurlijke reactie. Je leven verandert immers als je wordt geconfronteerd met verlies.

Heb je moeite de draad weer op te pakken? Wandel - natuurcoaching geeft een krachtige natuurlijke ondersteuning bij verlies. Je krijgt meer inzicht in jezelf, in jouw rol en jouw emoties. Je leert oude patronen los te laten en te bouwen aan een nieuw toekomstperspectief. De natuur is hierbij een verrassende inspiratiebron. Wandel en natuurcoaching helpt jou op eigen kracht weer verder te gaan.

Wandelcoaching helpt bij verliesverwerking wanneer:

- je langdurig slecht slaapt en je niet kan ontspannen
- je moeite hebt met het aangeven van grenzen
- een herinnering je blokkeert om verder te gaan
- je moeite hebt om noodzakelijke beslissingen te nemen
- je een nieuwe stevige structuur zoekt
- je meer contact zoekt met je innerlijke behoeften
- je wensen en dromen de ruimte wilt geven

Zet vandaag die eerste stap voor professionele hulp bij rouwverwerking. Neem contact op voor een wandelsessie in de Achterhoek en ervaar hoe de natuur bijdraagt aan het verwerken bij verlies.

Kijk voor meer informatie op mijn website of bel voor het maken van een afspraak.

Ik ben aangesloten bij BVGZ Beroepsvereniging Groene Zorg.

Over Imelda Verheij | Lichtenvoorde

Begeleiding verlies is de wandel/natuurcoachingpraktijk van Imelda Verheij.

In mijn leven ontwikkelde ik een passie voor Yoga en Tai Chi en volgde hiervoor professionele opleidingen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Mindfulness en Meditatie. De technieken bieden mensen mogelijkheden tot ontspanning en het ontwikkelen van eigen kracht. Op mijn website kan je een gratis ontspanningsoefening downloaden.

Na 15 jaar met veel plezier les te hebben gegeven, volgde ik mijn verlangen om mijn werk van binnen naar buiten te verplaatsen in de natuur. Met de opleiding tot wandel- en natuurcoach kwam alles waar ik jarenlang mee bezig was geweest als een vloeiend geheel samen. Het voelde als een thuiskomen. Het is heel waardevol om anderen in de natuur te mogen begeleiden op hun levenspad.

In mijn leven werd ik meerdere keren geconfronteerd met verlies. Tijdens een heftige periode van rouw ervaarde ik dat de natuur helpt om op een mooie helende wijze het verlies een plek te geven. Steeds opnieuw zocht ik de natuur op en liet ik het verdriet er zijn. Dit gaf mij de kracht en de ruimte om een nieuw, ander leven op te bouwen. Het werken met symbolen en metaforen hielp om de scherpe rand van rouw te verzachten en het verdriet te helen. De heftige emoties die horen bij intens verlies kwamen hiermee tot rust.

Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik je vanuit mijn praktijk Begeleiding bij verlies om een weg te vinden in een doolhof van emoties en dat je daarnaast de kracht vindt om weer te investeren in je leven. Zet vandaag die eerste stap voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


Foto 1 Imelda Verheij Foto 2 Imelda Verheij Klik om te vergroten

Begeleiding bij verlies
Imelda Verheij


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!