Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur

Praktijk Yugen
Terborg

Kleurenpunctuur kan ingezet worden bij zeer veel klachten. Het geeft een diepgaande ontspanning en geeft het lichaam een extra impuls om weer in balans te komen. Cliënten omschrijven het vaak als: "ik voel me veel lichter"!

Binnen Praktijk Yugen werk ik op holistische wijze; lichaam en ziel zijn één. Daarom staat bij mij niet de klacht maar jij als mens, centraal. Bij mijn energetische behandelingen begin ik veelal met kleurenpunctuur. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en specifieke eigenschappen. Welke kleur(en) ik inzet en op welke plek(ken) is afhankelijk van de klacht waar je mee komt. Vaak gebruik ik de kleurenpen om een eerste diepe ontspanning te bereiken waarna we specifiek verder gaan werken aan je klacht. Tevens zet ik de kleurenpen in voor de behandeling van specifieke klachten, het bestrijden van ontstekingsreacties (bijv. bij reuma en artritis) en pijnklachten. 

Ook is het mogelijk om een heerlijk ontspannende bindweefselbehandeling met kleur te krijgen. In je bindweefsel liggen veel stress en negatieve emoties opgeslagen. Dit is voelbaar als knopen en pijnlijke plekken. Door deze plekken met de kleurenpen te behandelen, wordt de stress losgelaten en komen de afvalstoffen vrij. Een lichaam dat langdurig onder stress staat kan vaak zelf de 'ontspan'knop niet meer vinden. Een bindweefselbehandeling helpt je dan om weer diep in de ontspanning te komen en werkt ontgiftend op het hele lichaam.

Vanaf december 2018 verzorg ik ook gezichtsbehandelingen met kleur. Deze behandelingen zorgen er niet alleen voor dat je heerlijk ontspannen wordt, maar geven een impuls aan het bindweefsel in het gezicht waardoor kleine lijntjes en rimpels verminderen. Je huid wordt strakker en ziet er jeugdiger uit. 

Kijk op mijn site voor alle info of bel me voor een vrijblijvend intakegesprek of afspraak.

Over Praktijk Yugen

Even voorstellen: ik ben Ine de Blok (58 jaar) en woon sinds kort weer in de Achterhoek, de streek waar ik opgegroeid ben. 

Mijn eigen weg van (heel) heftig eczeem heeft mij inzicht gebracht in de relatie tussen lichaam en geest. Het was een lange weg, en het was niet altijd gemakkelijk om door oude pijn heen te gaan. Gelukkig heb ik lieve kundige mensen gevonden die mij hiermee hebben geholpen. 

Ik ben ervan overtuigd dat een lichamelijke klacht ons altijd iets te vertellen heeft. Soms zijn we niet in staat de boodschap te horen en dan is het fijn als er iemand met je mee kan kijken. Samen met jou werk ik graag aan het ont-dekken van de oorzaak van de klacht en het herstellen van de balans. 

Het is mijn missie mensen inzicht te brengen in de diepere betekenis van een klacht zodat deze opgelost kan worden. Mensen in balans brengen zodat ze weer voluit van het leven kunnen genieten is mijn grote passie. 


Praktijk Yugen

Ine de Blok

Varsseveldseweg 35
7061 GG Terborg

Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur