Zoek in de agenda van Bewust Achterhoek


februari 2020

Verhalen theater~ Schrijven & story-telling

DO 20 feb 09.30 uurBiografisch werk & Verhalencursus
Verhalen theater~ Schrijven & story-telling

Wij schrijven onze sprookjesverhalen zelf, je leert hoe je van een levensgebeurtenis een goed verhaal maakt. En je leert hoe je er een boeiende theaterpresentatie van maakt. De laatste les presenteren we onze verhalen voor ons publiek.
Werkplaats STAP
Lieke DeelstraZutphen
Dru Yoga: ervaar ook de kracht van zachte beweging! Meedoen wanneer jij wil.

DO 20 feb . uurYogacursus
Dru Yoga: ervaar ook de kracht van zachte beweging! Meedoen wanneer jij wil.

Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. Je kunt op elk moment instromen en beginnen met een kennismakingsles.
InnerPulse
Ans HooglandZutphen

maart 2020

Themamiddag: De cyclus van de Ziel en de Zielenreis

ZO 01 mrt 13.30 uurHypnotherapieworkshop
Themamiddag: De cyclus van de Ziel en de Zielenreis

Steeds meer mensen vragen zich het hoe, wat en waarom van hun leven af. Vaker komen deze vragen na een crisis of een burn-out. Ben je op zoek naar meer spirituele bewustwording en een diepere betekenis van jouw leven dan ben je van harte welkom.
Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke MeinenWinterswijk
Kern-Kracht Training

DI 03 mrt 19.30 uurCoaching - Lifecoachingtraining
Kern-Kracht Training

Deze training toont je de weg van Bewustzijn omtrent je bestemming in dit leven. Je ervaart de ultieme kracht van het creëren van datgene wat jouw goddelijke kern op elke gebied wil neerzetten in dit leven: relaties, geld, gezondheid, wonen, werken.
Kernkracht 10
Tineke VeenstraLeuvenheim
8-weekse Mindfulness training

WO 04 mrt Mindfulness & Compassiecursus
8-weekse Mindfulness training

Deze training is voor jou als je behoefte hebt aan meer rust in je hoofd, anders wil leren omgaan met de dingen die je stress geven en meer wil genieten van je leven. Een training waar je echt iets aan hebt voor de rest van je leven!
InnerPulse
Ans HooglandZutphen
Goed Eten

VR 06 mrt 10.00 uurEten & Drinkencursus
Goed Eten

Op het gebied van gezond eten volgen de hypes en goeroes elkaar in rap tempo op. Wat kun je geloven? In deze cursus geen dogma’s, geen caloriën, geen eiwitten en koolhydraten, maar eerlijke informatie over wat ons voedt.
Betula Kruiden
Thea van HoofHalle
Dru Yoga Special: mantra-avond

VR 06 mrt 20.00 uurYogaworkshop
Dru Yoga Special: mantra-avond

Een heerlijke avond om te landen in je lijf en je hart, te genieten van klank en stilte, te voelen dat je leeft en verbonden bent. Je hoeft niet te kunnen zingen om mee te doen! Tijdig aanmelden is aanbevolen.
InnerPulse
Ans HooglandZutphen
Intuïtie  en Mediumschap

ZA 07 mrt 10.00 uurOpleiding en Trainingcursus
Intuïtie en Mediumschap

Intuïtie en het mediumschap ook in Didam . Kijk even in de agenda voor de data Wat is nu het verschil? Is er wel verschil? Ieder mens heeft intuïtieve gevoelens, alleen heeft de een deze meer ontwikkeld dan de ander.
Praktijk Ineke Heitink
Ineke HeitinkDuiven bij Ruben Robijn
Licht Cirkel

MA 09 mrt 19.30 uurOpleiding en Trainingcursus
Licht Cirkel

Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
Karlista FontijnToldijk
Bach Bloesem Remedies 'The medicine of the future'

MA 09 mrt 19.00 uurNatuurgeneeskundecursus
Bach Bloesem Remedies 'The medicine of the future'

De Bach Bloesem Remedies worden ook wel“the medicine of the future” genoemd!!!Dr. Bach kwam na vele jaren van onderzoek, tot het inzicht dat onze lichamelijke gezondheid afhankelijk is van onze manier van denken, van onze gevoelens en onze emoties.Dr. Bac
Praktijk de Cirkel Rond
Anoushka Ebbinge-van RappardWarnsveld
Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!