Zoek in de agenda van Bewust Achterhoek


september 2020

Middag van de ziel

ZO 20 sep 14.00 uurWellnessevenement
Middag van de ziel

Middag van de Ziel 20 september 2020 Lieve mensen, De middagvan de Ziel is een bijzondere combinatie van mediumschap, spirit art, een bloemenséance en live harpmuziek. Een initiatief dat in 2017 is opgezet door medium en harpiste Ellen Versney. Graag nodi
Praktijk Ineke Heitink
Ineke HeitinkDidam
Middag van de ziel

ZO 20 sep 14.00 uurWellnessevenement
Middag van de ziel

De Middag van de Ziel is een bijzondere combinatie van mediumschap, spirit art, een bloemenseance en live harpmuziek. Deze middag is een warm bad voor je ziel. Graag nodigen wij je uit om op zondagmiddag 20 september met ons mee te maken .
Praktijk Ineke Heitink
Ineke HeitinkDidam
Licht Cirkel

MA 21 sep 19.30 uurCentra voor Bewustwordingworkshop
Licht Cirkel

Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
Karlista FontijnToldijk
Goed Eten

DI 22 sep 14.00 uurEten & Drinkencursus
Goed Eten

Op het gebied van gezond eten volgen de hypes en goeroes elkaar in rap tempo op. Wat kun je geloven? In deze cursus geen dogma’s, geen caloriën, geen eiwitten en koolhydraten, maar eerlijke informatie over wat ons voedt.
Betula Kruiden
Thea van HoofHalle
Zichtbaar worden én blijven op Facebook

DI 22 sep 19.30 uurOpleiding en Trainingonline aanbod
Zichtbaar worden én blijven op Facebook

Zichtbaar worden en blijven op Facebook. Je krijgt inzicht in het Facebook algoritme, gerichte tips en adviezen om je facebook pagina te optimaliseren, tijdens een volledig op jullie branche/vakgebied gerichte workshop.
Bewust Achterhoek
Athilde Whytethuis
Welkom nieuwe leden + wijnproeverij!

VR 25 sep 13.30 uurEten & Drinkennetwerkbijeenkomst
Welkom nieuwe leden + wijnproeverij!

Bij ons nieuwe lid Wijngaard Hesselink zijn we vanmiddag te gast en proeven we zijn wijnen. Daarnaast besteden we deze bijeenkomst speciaal aan het welkom heten van alle nieuwe leden van 2020!
Winterswijk Henxel
Ouder en Kind Mindfulness/Yoga Fun

ZA 26 sep 13.30 uurYogaworkshop
Ouder en Kind Mindfulness/Yoga Fun

Yoga van het Hart-Studio
Christina SpijkermanBeek
Training Intuïtief Bewust Worden

ZA 26 sep 10.00 uurZelfrealisatietraining
Training Intuïtief Bewust Worden

Ben jij het ook zo zat dat dingen zo moeilijk gaan? De struggle, het overleven, de angsten, de vermoeidheid, je gezondheid, het moeten, die eindeloze gedachtestroom en die voor chaos zorgende emoties?
InTune persoonlijke groei en bewustwording
Guy AndreoliLunteren
Access Bars Class met Hetty

ZA 26 sep 9.30 uurEnergetisch werktraining
Access Bars Class met Hetty

Ben jij die gever, die zichzelf achter in de rij zet? Voor veel mensen is een Bars sessie de eerste keer dat ze echt gaan ontvangen. Is nu het moment te kiezen voor deze opleidingsdag. Na deze dag ben je gecertificeerd Access Bars Practitioner.
Accesshettywinkels
Hetty WinkelsWehl
Stigma? Zelfbegrip & Zelfwaardering!

ZO 27 sep 10.00 uurStressmanagementcursus
Stigma? Zelfbegrip & Zelfwaardering!

Hoe doe je dat: meer zelfbegrip, zelfwaardering en zelfregie? Speel met de ingrediënten voor een Prettig Leven!
ContextueelWerk
Marianne L. van der MeerDoetinchem
Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!