Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Mariska Visscher

Massage
Holistische massage

Helpende Handen
Mariska Visscher
Laren

Bennie Gartsen

Energetisch werk
Reiki/Shambhala praktijk,healing, cursus, geleide meditatie and more.

Reiki/Shambhala praktijk "De Zevende Straal"
Bennie Gartsen
Toldijk

Joke Seinen

Coaching - Relatiecoaching
Relatie Coaching - Stress Coaching - Persoonlijke Coaching

Relatiecoaching Eigeninzicht
Joke Seinen
Breedenbroek

Opleiding en Training
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Counselling
Diepgaande transformatie consulten

Boerderij de Vrije Geest
Jaco Elken
Toldijk

Healing en reading
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Coaching - Lifecoaching
Met Hart en Ziel....JIJ!

Sense into your Soul
Marianne de Wolff
Warnsveld

Eten & Drinken
gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri

Gastgalerij Ankomm'n
Anita Duenk en Hans Hendriks
Winterswijk, Corle

Natuurgeneeskunde
Praktijk voor natuurgeneeskunde - begeleiding naar meer gezondheid dmv voeding, kruiden en bloesems

Praktijk voor natuurgeneeskunde Grietje van Veen
Grietje van Veen
Gaanderen

Verhuur Accommodaties
Move and Grow - School voor het leven

Move and Grow
Don Zagt, Yanna Spenkelink
Laren

Biografisch werk & Verhalen
Werkplaats STAP - Op weg naar jouw bestemming

Werkplaats STAP
Lieke Deelstra
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
Voor kinderen, jongeren en volwassen. Leef het leven zoals het is bedoeld, met plezier en vertrouwen

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Muziek & Zang
Singer/songwriter; muziektheater

Gerdy van der Graaf
Keijenborg

Coaching - Lifecoaching
De Schommelplek I Praktijk voor Life Coaching

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Karin Meerman
Westendorp

Massage
Massagepraktijk Herma Lekker in je vel | Een massage van Herma is een APK voor lichaam en geest

Massagepraktijk Herma Lekker in je vel
Herma van den Enk-Fiets
Harfsen

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociaal therapie en kindertolk

Homeostase
Carla van Meurs
Doetinchem

Verhuur Accommodaties
Bij de Rode Beuken Vergaderlocatie, Coaching ruimtes, Workshop locatie, Catering, Events

Bij de Rode Beuken
Lara Abbink
Toldijk

Psychosociale therapie
Regressie en Reïncarnatie Therapie - LifeBetweenLives Hypnotherapy -sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Coaching - Diverse Coaching
Counselor | Masseuse | Magnetiseur | Regressie -en Reïncarnatietherapie

Coach4Geluk
Xian Wei Lu
Eibergen

Mindfulness & Compassie
Heanig An Mindfulness - trainingen en individuele begeleiding

Heanig An Mindfulness
Judith Kars
Zutphen

Ademtherapie
4 Je Leven - Hans Keupink

4 Je Leven
Hans Keupink
Zutphen

Coaching - Bedrijfscoaching
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Mindfulness & Compassie
Meditatie & Mindfulness

Karlista Fontijn
Hengelo Gld

Sjamanisme
Sjamanisme en Sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Kristallen en (Edel)stenen
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Massage
de Witte Roos- Praktijk voor massage en innerlijke groei

de Witte Roos
Willy ter Berg
Silvolde

Stressmanagement
The Work: Inquiry-based Coaching in privé en professie. Contextuele systeem-therapie.

ContextueelWerk
Marianne L. van der Meer
Doetinchem

Energetisch werk
Welleco ECOtherapie zorgt voor energetische balans in organisaties

Welleco ECOtherapie
Ruud Pleune en Janny Wigman
Zutphen

Kinderen-Ouders
Mindfulness & Yoga voor kinderen en tieners

Kinderyogatuin Zwiep
Bianca Schuurman-Bosgoed
Lochem

Professional organizer
Werk en privé in balans voor ondernemende vrouwen

Buro Lentemorgen
Julia van Ditshuizen
Vorden

Therapie (diverse)
Energy Move - Jin Shin Jyutsu

ENERGY-MOVE
Ineke Bultman
Zeddam

Administratieve dienstverlening
Ontzorging finance, HRM en beleid

Genietcafé Zutphen BV
Gijs Peteroff
Zutphen

Centra voor Bewustwording
Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting

BIC - Bezielend Inspiratie Centrum
Erna Wagenaar
Lochem

Psychosociale therapie
Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha - In harmonie worden wie je bent

Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha
Karin Gescher
Zelhem

Grafisch- en Webdesign
ZZPstudio - Webdesign, huisstijl & grafische vormgeving voor zzp-ers

ZZPstudio
Erwin Bot
Lochem

Coaching - Lifecoaching
Ben je uit balans? Lichaam-adem-mind-ziel hangen sterk samen! Jouw invalshoek bepaalt onze aanpak

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Dans & Beweging
Dansende Voeten

Juniper en de Schildpad
Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen
Neede

Yoga
Individuele, milde hatha yoga. Maatwerk bij fysieke, adem of stress klachten. Kan ook bij jou thuis!

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Stemwerk & Stemcoaching
Touching Sound: stem, presentatie en transformatie

De heer
Eric van Grootel, Bearclaw
Eefde

Creativiteit
The Art of Color

Atelier 'Kunst van de kleur'
Aaf Renkema
Vorden

Coaching - Diverse Coaching
Seybelt Paardencoaching - spiegelen met paarden en ezels

Seybelt Paardencoaching
Christa Aarnink
Winterswijk-Kotten

Coaching - Bedrijfscoaching
Jouw kennis en expertise zijn hard nodig in de wereld. Leer integer en op een prettige manier verko

Intuïtief Sales & Bedrijfscoach
Christine Cremers
Ruurlo

Kleurentherapie
Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur

Praktijk Yugen
Ine de Blok
Terborg

Retraites
Eén tot 5 daags Retraite arrangement op maat - Ans de Graaf, Coach in Bewust-Zijn

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Stressmanagement
Training, stresscounseling en relatiebegeleiding

IreneFreyja
Irene Niessink
Warnsveld

Psychosociale therapie
In je Element - Praktijk voor psychodynamische therapie

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Therapie (diverse)
Lichaamsgerichte psychotherapie en coaching

Praktijk Vinke
Carin Vinke
Winterswijk - Meddo

Kristallen en (Edel)stenen
Edelstenen, mineralen en kristallen

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Eten & Drinken
Specials Bij de Rode Beuken

Bij de Rode Beuken
Lara Abbink
Toldijk

Cadeaus en Gadgets
Producten lokaal gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Cadeaus met een Missie
Caroline Smeets
Doetinchem

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!