Wie zijn we

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

 

 

Bewust Achterhoek is een levendig netwerk van professionals die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, producten van duurzaam gerecycled materiaal, biologische groente en vlees, lokale steekproducten of een restaurant dat hiermee werkt, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, of zelfs de betekenis van het leven: er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Achterhoek die je verder kan helpen.

Via de nieuwsbrief met de agenda houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de leden.

Coördinatoren

Per 1-8-2022 heeft Caroline Steenbergen de stap genomen om mede-coördinator van Bewust Achterhoek te worden. Tineke was sinds 1-1-2021 coördinator. 

Tineke

Tineke

"Ik was al een aantal jaren lid van Bewust Achterhoek als ondernemer en ik geloof in de synergie van samenwerking. Verbinding is het fundament van waaruit ik leef. Dat ervaar ik bij de aangesloten aanbieders van de Bewuste Netwerken. Daarom nam ik in 2020 het stokje over van mijn voorganger van Bewust Achterhoek. In 2023 kwam daar Bewust Twente bij en sinds 2024 ook Arnhem-Nijmegen.

Ik heb 20 jaar in mijn eigen coachpraktijk mensen begeleid die met de vraag worstelen: "waar gaat mijn leven over en hoe geef ik dat vorm?" Met veel plezier zie ik dat het werkelijk mogelijk is om te gaan voor het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent, waardoor mensen veel gelukkiger in het leven staan.

Mijn motto: Doe elke dag waar je het meest zin in hebt! Om dit daadwerkelijk te leven ben ik gestopt met mijn praktijk en coördineer ik nu de drie Bewuste Netwerken. Het coachen gaat natuurlijk altijd door, want daarvoor ben ik per slot van rekening geboren."

Caroline

Caroline

"Ik heb vrij recent een grote verandering doorgemaakt in mijn leven. Ik was al jarenlang loopbaancoach, en heb nu zelf mogen ervaren dat het van belang is om datgene te doen waar je energie van krijgt, blij van wordt en waarvan je echt kunt genieten. Ik geef het nu met nog meer overtuiging door aan mijn cliënten.

Bij Bewust Achterhoek word ik blij van de verbinding die ik onderling voel, de leuke dingen die we samen op touw zetten, de kracht die ik voel bij samenwerking, de inspirerende contacten met de aanbieders.

Mijn motto: Als je wilt veranderen, dan moet je de verandering zijn." 

Onze onmisbare rechterhand

Ronja Jansen is onze rechterhand waar het de social media berichten betreft. Zij is een creatieveling, creëert prachtige animatiefimpjes, illustreert boeken en leeft haar creativiteit heerlijk uit in huis.

Zij komt uit Zeeland, woont in Zweden, werkt in Ierland en heeft via ons banden met de Achterhoek. Wat een zegening  van deze tijd dat zoiets mogelijk is.

Benieuwd naar haar werk? Zie artstation.com/ronjachounette.

 

Ondersteuning Social Media

Ronja