Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Zutphen

In het Edelstenenwinkeltje vindt u behalve gezondheidstenen, mineralen en kristallen ook sieraden en juwelen met edelstenen gevat in zilver en goud, dierfiguren en edelsteengravures. Wij geven ook advies over de helende werking van edelstenen.

Al sinds de vroegste tijden worden edelstenen, kristallen en mineralen door de mensheid bewonderd om hun zeldzaamheid en schoonheid. Daarom worden ze ook verzameld en als sieraad gedragen.

Hiernaast worden ze ook gebruikt en gedragen om hun heilzame werking. In deze tijden van de ratio en verlies aan emotio is er meer dan ooit de behoefte aan balans. Het gebruik en het dragen van edelstenen en mineralen kan dan juist een goed hulpmiddel zijn om meer op deze gevoelsgebieden te kunnen focussen.

Edelstenen en mineralen kunnen ons verder van dienst zijn bij processen van persoonlijke ontwikkeling en ze kunnen ons rust schenken of juist energie geven.

In het Edelstenenwinkeltje vindt u behalve gezondheidstenen, mineralen en kristallen ook sieraden en juwelen met edelstenen gevat in zilver en goud, colliers, dierfiguren en edelsteengravures.

Kortom voor een ieder wat wils. Wij nodigen u dan ook hartelijke uit om deze speciaal voor u geselecteerde collectie te komen bekijken en hopen u eerdaags in onze winkel te mogen ontmoeten.

Graag tot dan,

Sunniva van’t Hoff en Peter te Riet

Over Het Edelstenenwinkeltje

Al op jeugdige leeftijd werd de interesse van Sunniva van ’t Hoff in de edelstenen gewekt. Zij volgde in Engeland de studie voor gemmologie [FGA] edelsteenkunde en bekwaamde zich vervolgens in de lithotherapie. Dit is een alternatieve geneeswijze waarbij gebruik gemaakt wordt van edelstenen, en zij behoort tot één van de eersten die deze therapie in Nederland toepasten. 

Behalve het uittesten welke steen bij iemand past kan zij door haar jarenlange ervaring mensen middels persoonlijk consult laten ervaren wat edelstenen en mineralen met ons doen. Hierbij kunnen ook klank en aurabehandelingen worden toegepast. Op deze wijze heeft zij al veel mensen in contact gebracht met de wonderbaarlijke wereld van de edelstenen en mineralen. 

Later kwam zij in contact met Peter te Riet waarna ook hij in de ban van de edelstenen en mineralen raakte. Hij is zich gaan bezig houden met het slijpen en bewerken van edelstenen en bekwaamde hij zich in het edelsmid vak. Zo kwam een synergetische samenwerking tot stand. Hieruit is Het Edelstenenwinkeltje ontstaan, het centrum voor schoonheid en rust in Oost Nederland.


Het Edelstenenwinkeltje

Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet

Spittaalstraat 9
7201EA Zutphen

Het Edelstenenwinkeltje