Massagepraktijk Herma Lekker in je vel | Een massage van Herma is een APK voor lichaam en geest

Massagepraktijk Herma Lekker in je vel
Harfsen

Herma is massagetherapeut, healer en Dorn-therapeut met hart en ziel. Dit doet zij met passie, plezier en enthousiasme. Herma is gespecialiseerd in lichaamsmassages en energetische behandelingen (Bars)

Herma is mijn naam. Massagetherapeut, healer en Dorn-therapeut met hart en ziel. Ik ben gespecialiseerd in lichaamsmassages en energetische behandelingen (Bars). Een vakvrouw met een missie: jou weer lekker in je vel laten voelen. Stevig, to the point en met volledige aandacht.

Specialiteit: Herma Lekker in je vel massage.
Met deze massage van anderhalf of twee uur krijg je het beste van alles dat Massagepraktijk Herma in huis heeft. Een betere kennismaking met massage en Herma bestaat niet!! Je ontvangt een degelijke (stevige) massage van het topje van je kruin tot aan je kleine teen, waarbij klachten zoveel mogelijk worden verholpen c.q. verminderd. En natuurlijk wordt de ontspanning niet uit het oog verloren.

Massage aanbod en meer over energetische behandelingen vind je op mijn website.

Voor alle massages geldt: met regelmaat uitgevoerd, geeft het beste resultaat om je lekker in je vel te blijven voelen.

Massages van top tot teen. Van stress naar zen! Je bent van harte welkom op mijn tafel in Harfsen.

Heb jij wel eens een energetische hoofdbehandeling (Bars) ervaren? Niet?
Maak dan gauw een afspraak en ervaar! Je kunt het zelfs combineren met een massage.

Een opgeruimd hoofd en lijf geeft nieuwe inzichten en meer overzicht op je leven, waardoor je beslissingen makkelijker kunt nemen en makkelijker keuzes kunt maken. 

 

Over Massagepraktijk Herma Lekker in je vel

Herma van den Enk-Fiets is geboren als boerendochter onder de rook van Apeldoorn en tegenwoordig woonachtig in Harfsen met haar man Wilco.

Mijn hart riep mij om te gaan masseren
Vanwege migraine heb ik zelf jarenlang wekelijks bij Bas op tafel gelegen. Hierdoor heb ik leren ervaren wat een regelmatige massage met je lichaam (en geest) doet. Door deze ervaring begon ik bij vrienden en collega’s nu en dan eens een spiertje los te maken en hen te verlossen van hoofd-, nek- en schouderpijn. Nog steeds laat ik mijzelf met grote regelmaat masseren. In 2002 startte ik met masseren. Eerst in de avonduren. Dit deed ik naast mijn werk bij de Belastingdienst. In 2009 heb ik ontslag genomen en ben ik voltijds gaan masseren omdat mijn hart mij riep mijn passie te volgen.


Massagepraktijk Herma Lekker in je vel

Herma van den Enk-Fiets

Lochemseweg 96
7217 RJ Harfsen

Lid van beroepsvereniging

Massagepraktijk Herma Lekker in je vel | Een massage van Herma is een APK voor lichaam en geest