Panta Rhei: Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages

Praktijk I-Massage
Silvolde

Integratieve Massage is een combinatie van drie verschillende massagevormen aangepast aan ieders wensen en behoeften. Het kan ervaren worden als een reis door je lichaam, met een diepe ontspanning. Deze massage kan je weer terugbrengen in je lijf.

Integratieve Massage is een combinatie van drie verschillende massagevormen aangepast aan ieders wensen en behoeften. Het is een totale holistische massage bestaande uit: Intuitieve massage met olie, dynamische massage en polariseren.

Deze massage kan je weer terugbrengen in je lijf. Het kan je helpen om je lichaam bewust te voelen en te accepteren. 

Het kan ervaren worden als een reis door je lichaam, met een diepe ontspanning waardoor je beter in je lijf kunt "zijn".

Met woorden kan ik het misschien niet 100% overbrengen, wel met mijn handen en in een persoonlijke ontmoeting, dus: 'Wees welkom!

Over Praktijk I-Massage

Al meer dan 20 jaar geef ik Integratieve Massage. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg, ben ik elke dag blij, dat ik deze ervaringen nu mag inzetten bij het geven van massages en massage curcussen.  

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij De Stroming in Lage Vuursche en bij De academie voor Holistische Massagetherapie in Utrecht. Ik heb veel ervaring opgedaan, bij Thermen Elysium in Bleiswijk en enkele andere sauna's.

Dit werk is een passie , waarbij ik dankbaar ben dat ik dat in de wereld mag zetten. Geven en ontvangen komen vaak in evenwicht en geven meerwaarde.

Het geven van cursussen in massage evenals workshops hierin helpen me "scherp" te blijven en steeds weer bewust en mindfull, bezig te kunnen zijn. Mijn levenservaring helpt daar vaak ook bij.


Praktijk I-Massage

Pieternel van Aspert

Prins Bernhardstraat 42
7064GH Silvolde

Lid van beroepsvereniging

    www.i-massage.nl
Panta Rhei: Praktijk voor Integratieve Massage,  geeft wellness massages