praktijk voor Intuitieve massage, coaching, yoni massage voor vrouwen

Oer-sprong ~ broedplaats voor levensKunst
Winterswijk

In mijn praktijk ben je welkom voor intuitieve massage sessies, coaching in de vorm van een gesprek en helende yoni massage sessies.

In mijn praktijk voor intuitieve massage bied ik verschillende soorten sessies aan. Coaching in de vorm van een invoelend gesprek of een intuitieve massage sessie. Voor vrouwen die aangeraakt willen worden in thema's rondom vrouwelijkheid, intimiteit of seksualiteit bied ik ook helende yoni-massage sessies aan. 

Bij een massage word je liggend op de massagetafel liefdevol en verzorgend aangeraakt met warme kokosolie. Met mijn handen en mijn intuitie maak ik contact met jou. Daarin ontvouwt zich als vanzelf wat er energetisch, emotioneel of op diepere en verfijndere lagen mag gaan stromen en bewust worden. De sessies vinden plaats in een warme veilige space, waardoor je uitgenodigd word je in vertrouwen te openen en ook confronterendere thema's behoedzaam aan te gaan.

Mogelijke onderwerpen zijn 

-meer te kunnen ontspannen en genieten.

-je behoeftes, verlangens en grenzen leren voelen en uiten.

– Acceptatie van jezelf, je lichaam en alles wat er in jou leeft.

– De taal van je lichaam leren verstaan en ernaar leren luisteren.

– Je sensuele en seksuele energie veilig en natuurlijk laten stromen.

– Thuiskomen in je buik en bekkengebied.

– Contact maken met je passie.

– Heling van trauma’s.

– Gronding

– Omgaan met (hoog)gevoeligheid

Soms heb je genoeg aan een enkele sessie, maar ik begeleid je ook graag over wat langere tijd in je persoonlijke proces, of  je weet me te vinden als je de behoefte voelt om door mij (aan)geraakt te worden.

Voor vragen en verdere informatie kun je contact opnemen met Ricarda onder 0683940669.

Over Oer-sprong ~ broedplaats voor levensKunst

Al mijn hele leven voel ik een enorme passie voor creativiteit en de uiting ervan in allerlei (kunst) vormen. Voor mensen en de ontwikkeling van hun bewustzijn, hun innerlijke processen daarin en de ontdekking van het ongekende potentieel wat er in ons allemaal zit. En voor de natuur, voor de bescherming van ons natuurlijke leefruimte, het opnieuw leren verbinden met de aarde en de natuurrijken als levend bewustzijn, Gaia. Mijn verschillende passies komen bij elkaar op onze heerlijke buitenplek met woonboerderij en 6 hectare weiland en bos, waar ik als 'hoedster' -samen met de mensen die hier komen- probeer om een soort 'kiemplek' te creeren voor een natuurlijke, gezonde, vreedzame en geinspireerde samenleving.

Naast mijn werk als beeldend kunstenaar, bied ik hier verschillende workshops en cursussen aan: Beeldhouwen en creatieve Ontwikkeling, aanbod voor vrouwen en stiltedagen en individuele stilteretreats. Verder begeleid ik mensen ook individueel in hun diepere processen in een invoelend coaching gesprek of/een intuitieve massage sessie, vanuit het besef dat het lichaam een prachtige poort is naar heling, bewustwording en voluit leven. Zoals ook in mijn kunstwerken te zien is, leven in mij sterk thema's rondom geboorte, vrouwelijkheid en seksualiteit en zijn vrouwen bij mij ook welkom voor een helende yoni massagesessie. Verder zijn we hier rituele plekjes aan het creeren zoals wilgetenenhut en medicijnwiel en elementen met voedselbosplanten.

 


Oer-sprong ~broedplaats voor levensKunst

Ricarda Kleffel

Grensweg 8
7108 BA Winterswijk

praktijk voor Intuitieve massage, coaching, yoni massage voor vrouwen