4 Je Leven - Hans Keupink

4 Je Leven
Zutphen

Je leven vieren is het beste dat je kunt doen zolang je nog niet verlicht bent. Daarmee wordt niet bedoeld dat je maar in kroegen gaat rond hangen, maar dat je dieper gaat afdalen in je eigen bewustzijn. Dat kan op een prettige manier.

Wij begeleiden mensen die middels bewustwordingsprocessen willen werken aan hun problemen op het gebied van gezondheid, relaties, problemen rond werk en zingeving. Daarbij maken we gebruik van methodes als gesprek, gestalt, soul-retrievel, lichaamswerk,, regressie/reincarnatietherapie, opstellingenwerk en aanwezigheid.

Hans is de therapeut en sinds januari 2016 spiritueel leraar.

Angelique is de coach.

Over 4 Je Leven

Hans is geboren in 1957. Hij heeft het als kind en jongere moeilijk gehad, omdat hij niet wist hoe hij zinvol met zijn leven kon omgaan. Door een eenheidservaring in 1982 werd hem in één klap duidelijk dat het leven zoals het zich aan de buitenkant voor doet niet het ware is en dat de werkelijke waarde van het leven zich van binnen bevindt. Er bleef hem toen nog maar één doel over. De weg vrij maken naar dat diepe Innnerlijk. Sinds die tijd is hij bezig met zelfverwezenlijking. Hij is daarbij onder andere geinspireerd door Yogananda en Babaji. Sinds januari 2016 is Hans spiritueel leraar. 

Als therapeut geeft hij Psychodynamische therapie, waarbij de volgende technieken en interventies aan bod kunnen komen: bio-energetica, ReAttach bij autisme, integratieve ademtherapie, traumaverwerking, regressietherapie, reincarnatietherapie, EMDR, voice-dialoque, familieopstellingen, verliesverwerking, innerlijk kind werk, gestalt, de helende reis en tijdlijntherapie.


4 Je Leven

Hans Keupink

Buisweerdweg 10 B
7245RR Zutphen

Lid van beroepsvereniging

4 Je Leven - Hans Keupink