Alternatieve geneeswijze | Aalten

Lichamelijke klachten zijn meestal de symptomen van je geestelijk welbevinden.

Alternatieve geneeswijze is een holistische geneeswijze. Holisme gaat ervan uit dat lichaam en geest een eenheid vormen. Aan het begin van de klacht ligt een niet juist verwerkt voorval, emotie of denkbeeld.

Ben je verkouden geworden, dan komt het letterlijk je neus uit. Kun je toegeven aan die verkoudheid en rust nemen?

Heb je keelpijn, dan kun je iets niet uit je strot krijgen. Kun je bekijken waarom je dat niet kunt/durft te zeggen?

Pijn in rug of schouders, dan heb je teveel verantwoording op je genomen. Waarom neem je die verantwoording?

Door te beseffen waar de pijn zit en wat hier de aanleiding van is kom je meestal bij de oorzaak van de pijn. Meestal kun je de pijn oplossen door gas terug te nemen, soms heb je hier niet de tijd voor. Daar kan alternatieve geneeswijze een uitkomst bieden.

Op lichamelijk niveau door healing.

Op zielsniveau door reiki.

Op geestelijk niveau door mind keys.

Samen kijken we wat op dit moment het beste bij je past.

Weet je niet of dit iets voor je is dan kun je een kennismakingsbehandeling boeken. Hierbij leren we elkaar kennen en ervaar je wat energie met je doet. Het is immers altijd afwachten of die ene klik er is.

Hoor graag van je en tot die tijd: wees lief voor jezelf.

Warme harten groet, Edwin Hospes

Over Edwin Hospes | Aalten

  • Geboren in 1971 te Dinxperlo.
  • Getrouwd met Miranda.
  • Stiefvader van 2 kinderen.
  • Overdag fulltime mechatronica monteur.
  • Daarnaast wil ik je graag helpen om de energie weer in de juiste baan te krijgen.

Ik kwam tot de ontdekking dat ik mezelf letterlijk voorbij was gelopen. Ik wist niet meer wie ik zelf was en hoe ik zo was geworden. Ik leefde op de automatische piloot en liep met de meute mee. Persoonlijke aandacht aan mezelf heeft me gebracht bij de persoon die ik nu geworden ben.

Door coaching, workshops, cursussen en ontspanning ben ik gaan ervaren hoe het ook kan. Ik hoef me niet meer te verschuilen achter die dikke muur van ingehouden emoties. Als man zijnde dien je stoer te zijn en geen emoties te tonen. Verdriet en angst hoorden niet in het lijstje thuis. Ik heb geleerd dat gekwetst zijn niet het einde van mijn leven is evenals verdrietig zijn. Het gaat er om wat je met die kwetsbaarheid doet en niet misbruikt als excuus voor zielig zijn. Mijn manier van perfectionistisch leven heeft plaatsgemaakt voor rust, liefde en eigenwaarde. Mijn hart heeft zich geopend voor mededogen naar mensen die alleen maar veroordelen.

Dit gevoel van er mogen zijn wil ik je graag meegeven op de weg die jij momenteel bewandelt. Ik wil je graag ontvangen in een ruimte vol rust en harmonie en naar je kijken zonder oordeel. Gedachten worden gemaakt door anderen maar het gaat er om wat jij er mee doet.

Warme harten groet, Edwin Hospes


Foto 3 Edwin Hospes Foto 3 Edwin Hospes Klik om te vergroten

Essentie-Aalten
Edwin Hospes


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!