de Witte Roos- Praktijk voor massage en healing

de Witte Roos
Silvolde

Al 30 jaar heb ik een massagepraktijk met veel aandacht voor de totale mens. Innerlijke groei is daarbij belangrijk. Sinds 22 jaar ben ik psychosynthese-counsellor. Ik werk sterk intuitief en stem me bij elke client af op wat op dat moment nodig is.

Al 30 jaar heb ik een massagepraktijk met veel aandacht voor de totale mens. Innerlijke groei is daarbij belangrijk en sinds 22 jaar ben ik psychosynthese-counsellor en verder begeleid ik clienten ook met healing, klank , E.F.T en Essentiele olien.

Ik werk sterk intuitief en stem me bij elke client af op wat er op dat moment nodig is. Bij de massage kan ik veel technieken inzetten zoals klassieke massage, Reiki, voetreflexmassage, shiatsu, stoelmassage, klankschalenmassage en healing. Ook bied ik voor vrouwen een behandeling met een borstpakking aan, die diep reinigend, verzachtend en versterkend voor je borsten werken, waarbij er keuze is tussen 7 soorten borstpakkingen. Sinds juni 2017 geef ik ook Kosmische healingsessies, die erg diepgaand doorwerken.Ook Access Consciousness Bars kan ik inzetten: een heerlijke ontspannende sessie waarbij je op een zachte en tegelijk diepgaande manier veel kan loslaten.Kijk maar eens op mijn site voor alle mogelijkheden en tarieven.

Met lichtheid en humor begeleid ik mensen, met de nadruk op hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Om bewustwording te bevorderen organiseer ik ook lezingen en workshops in Silvolde en geef ik o.a. cursussen meditatie, voetreflexmassage.

Over de Witte Roos

Ik ben mijn loopbaan begonnen als leerkracht aan de basisschool en kwam via de Vrije School in aanraking met de antroposofie. Het mensbeeld, waar het spirituele een duidelijke plek krijgt, sprak me erg aan en er was herkenning. Daarna ben ik nog vele facetten van mezelf en het leven gaan verkennen via diverse opleidingen.

Ook het samenleven met Frank, mijn levensmaatje, en Ayton en Dunya, onze 2 pleegkinderen, is een geweldige leerschool -  in liefde, eigenlijk de beste die je kan hebben! In Wijk bij Duurstede heb ik een massagepraktijk gehad, met daarnaast werk in een natuurvoedingswinkel. In Winterswijk heb ik de praktijk voor psychosynthese opgezet.

Ook heb ik diverse cursussen gegeven op het gebied van creatieve zelfontplooiing, meditatie en bewustwording. Nu gebruik ik deze schat aan ervaring in mijn individuele sessies en cursussen. 

Met lichtheid, helderheid, creativiteit en acceptatie. Acceptatie is voor mij de basis van groei en ontwikkeling: JA zeggen tegen wie je nu bent en wat nu is.  


de Witte Roos

Willy ter Berg

Prins Bernhardstraat 48
7064GH Silvolde

de Witte Roos- Praktijk voor massage en healing