Virtual Assistant en Structuurcoach | Vorden

Ik help vrouwelijke ondernemers om hun bedrijf en gezin goed te combineren. Je hebt je eigen bedrijf, maar soms is het best moeilijk om je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt en daarnaast genoeg tijd over te houden voor je gezin. Ik leer je hoe je je bedrijf goed kunt organiseren en inrichten zodat je effectief werkt en productief bent in de tijd die jij voor je bedrijf beschikbaar hebt. 

  • Je kunt werkzaamheden aan mij uitbesteden, ik werk nl. als Virtual Assistant. 
  • Daarnaast kun je 1-op-1 met mij werken in het traject "Focus op je business". Hier gaan we 8 weken aan de slag om jouw business op orde te krijgen. Wat komt aan bod: Inventariseren - Organiseren - Automatiseren.
  • Ook help ik je als je een VA wilt inschakelen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. We stellen samen een profiel op en kijken welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en hoeveel uur dit gaat kosten. Ik zoek voor je in mijn netwerk en desgewenst doe ik de voorselectie. 

Over Julia van Ditshuizen | Vorden

Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben besloot ik in 2017 om ondernemer te worden. Ik had behoefte aan vrijheid. Mijn eigen werktijden kunnen indelen, kunnen werken met wie ik graag wil en eigen keuzes kunnen maken.Maar de belangrijkste reden was dat ik werk en privé goed in balans wilde houden. Met een gezin met 3 kinderen, waarvan 1 kind dat aan topsport doet, is het rennen en vliegen de hele week met soms strakke schema’s. Dat doe ik uiteraard met liefde, maar ik merkte dat ik me in loondienst beperkt voelde. Weer vrij vragen, weer haasten om op tijd op school te zijn, weer opvang regelen. Ik begon als VA, Virtual Assistant. Ik ondersteunde ondernemers. Hier ontdekte ik dat het hard werken is om die vrijheid en flexibele werktijden te realiseren.

Ik wist dat ik ondernemers op dit vlak meer kon bieden, gestructureerd en georganiseerd als ik van nature ben. Ik heb de opleiding tot Professional Organizer gevolgd. Hier leerde ik een methode om administraties, werkplekken te organiseren. Ook heb ik veel geleerd over timemanagement.

Door beide werelden te combineren, VA en Organizer kan ik nu ondernemers helpen bij het organiseren van hun bedrijf. 

Overzicht, structuur en rust. Werk en privé in balans. Dat is wat ik iedere vrouwelijke ondernemer gun.

Klanten noemen mij betrouwbaar, nuchter, enthousiast en sterk in advisering en begeleiding. Ook ben ik betrokken, flexibel en een regelaar.


Foto 1 Julia van Ditshuizen Foto 2 Julia van Ditshuizen Klik om te vergroten

Buro Lentemorgen
Julia van Ditshuizen


Professionals in de categorie Administratieve dienstverlening

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!