Zoek professional in Energetisch werk | Bewust Achterhoek

Access Hetty Winkels
Energetisch werk
Access Hetty Winkels Wehl
Access Hetty Winkels
Wehl
Van klacht naar kracht Ik ondersteun je energetisch los te laten wat je vastzet, fysiek en mentaal. Ook als je niet begrijpt wat je beperkt. Vanuit de ruimte die ontstaat nodig ik je uit en begeleid ik je graag in het kiezen voor wat werkt voor jou
Start Opnieuw  /  klanktherapie
Energetisch werk
Helen met klanken
Start Opnieuw / klanktherapie
Doetinchem
Ik ben altijd bezig met zingen en klank en geluid, Dat is mijn passie. Ik ben geboren als instrument. Het zit in mij en het werkt helend. Ik gun andere mensen om dit te ervaren.
Anneke Wilbers
Energetisch werk
Zelfvertrouwen en licht-leven
Anneke Wilbers
Enter
Ik werk van nature als healer, we ZIJN energie en dat wil bewegen! Ik leer hooggevoelige ondernemende vrouwen om van aanpassen en zichzelf klein maken naar zelfvertrouwen, vreugde en creativiteit te gaan.
Praktijk Yugen
Energetisch werk
Praktijk Yugen, Ik help jou in balans te komen en voluit van het leven te genieten.
Praktijk Yugen
Terborg
Heb jij het gevoel dat je klachten (te) diep zitten of steeds weer terug komen? Ik help je graag om je klachten anders te benaderen, zodat je lichaam weer in balans komt en je energie weer gaat stromen. Jij zult weer voluit van het leven genieten.
Welleco ECOtherapie
Energetisch werk
Welleco Energetisch Beheer zorgt voor energetische balans in organisaties
Welleco ECOtherapie
Zutphen
Welleco ECOtherapie houdt zich bezig met energetisch management van organisaties, huizen, boerenbedrijven en natuurgebieden. Ook verzorgen wij workshops en cursussen over energetisch management.

Over Energetisch werk

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?