Zoek professional in Horeca & Catering | Bewust Achterhoek

Bij de Rode Beuken
Horeca & Catering
Specials Bij de Rode Beuken
Bij de Rode Beuken
Toldijk
Bij de Rode Beuken is een rustieke locatie in de Achterhoek waar je kunt vergaderen, trainingen kunt geven, rustig kunt werken, heerlijk kunt lunchen of een private diner kunt boeken.
Healthy Impact
Horeca & Catering
Healthy Impact - CrazyFruit heerlijke mixen gevriesdroogd fruit!
Healthy Impact
Zutphen
Healthy Impact zorgt voor een gezonde impact door producten aan te bieden zonder toevoegingen, 100% puur fruit! Gevriesdroogd fruit is licht, knapperig en de voedingswaarden blijven behouden. Een gezonde snack of in de muesli, limonade, taart etc.
Gastgalerij Ankommn
Horeca & Catering
gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri
Gastgalerij Ankomm'n
Winterswijk, Corle
Kom tot rust op het terras van gastgalerij Ankomm'n in buurtschap Corle (Winterswijk). Of geniet binnen op de deel van koffie, eigengemaakt gebak, dagvers belegd brood, soep of een smakelijke salade. Bekijk ook de foto expositie of doe een works
Genietcafé Zutphen BV
Horeca & Catering
Genietcafé Zutphen
Genietcafé Zutphen BV
Zutphen
Verhuur van diverse kamers en zalen voor je bijeenkomst. In ons sfeervolle 700 jarige rijksmonument Huize Borro in Zutphen op loopafstand van het station. Uitstekende horeca, vrijwel helemaal biologisch op het mooiste plekje van Zutphen. Tot straks!
Landgoed Verwolde/  Landgoedwinkel Verwolde
Horeca & Catering
Landgoedwinkel Landgoed Verwolde
Landgoed Verwolde/ Landgoedwinkel Verwolde
Laren Gld
De producten uit de Moesgaard verkoopt Julie in de sfeervolle landgoedwinkel. Daarnaast zijn er allerlei originele cadeau artikelen te verkrijgen die een link hebben met het buitenleven.

Over Horeca & Catering

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Biologisch eten en drinken is wel zo gezond en goed voor het milieu en de dieren. Wil je gezonder en milieuvriendelijker leven, of heb je een speciaal dieet? Kijk dan eens op bij de aanbieders in deze rubriek.